0207 40 26 10

Hiuslinna elää ajan hengessä

Hiuslinna elää ajanhengessä mukana!

Tervetuloa ammattilaisten parturi-kampaajien ja kosmetologin hoiviin. Henkilökuntamme aktiivisella koulutuksella ja kilpailuhenkisyydellä voimme olla varmoja, että juuri Sinun tarpeesi sekä toiveesi tulee ammattimaisella ripauksella höystetyksi. Yhdessä löydämme varmasti Sinulle juuri sopivan uuden ja ennen kaikkea omanlaisesi tyylin.

Nyt meillä on tarjota asiakkaillemme myös kestopigmentoinnit, niitä meillä tekevät Sini ja Sanna. Käytössämme on LCN:n uusimmat laitteet ja tuotteet, jossa on mukana kylmäpuudutus. Kylmäpuudutuksen parhaita puolia on ehkäistä ihon voimakasta turvotusta ja vähentää ruven muodostumista sekä tietenkin puuduttaa pigmentoitavaa aluetta.

Hiustenpidennykset ovat kokeneet suuren kehityksen. Käytössämme on uusin, ensimmäisenä Pohjoismaissa oleva Mago-tekniikka. Se on luonnollisin ja hellävaraisin nykyisin tarjollaolevista hiustenpidennyksistä/-tuuhennuksista.

Aina mieltä piristävät lahjakortit. Ne käyvät kaikkiin liikkeemme palveluihin sekä mahdollistavat tietenkin tuoteostot.

Kauneushoitolassamme Sinua palvelee SKY-kosmetologi Sini Laukkanen (yrittäjänä).

Kestopigmentoinneista vastaavat Sini Laukkanen ja Sanna Lindfors.

Meikin niin arkeen kuin juhlaankin loihtii kosmetologimme Sini Laukkanen ja Annukka Ylikoski sekä monitaituri kampaajamme Mari Heinonen.

Parturi-kampaajiamme ovat: Sanna Lindfors, Sini Laukkanen, Jenni-Emilia Niemi (yrittäjänä), Mari Heinonen ja Annukka Ylikoski.

Hiuslinnan perustaja Eija Valerius (tj).

Ajanvarauksen hoidat helposti netissä tai puhelimitse.

Tervetuloa!